Reviews


4 stars after 2590 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima, helaas ontbrak hete boontjes ad 6,95 euro. Jammer 6/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 6/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd, alleen een min punt deze keer. Als er wordt gevraagd iets te maken zonder garnalen ivm allergie en je maakt die bak open thuis en het eerste wat je ziet zijn 3 garnalen!!!!! Dus ik heb de hele bak weg kunnen gooien want alles logt tegen de garnalen aan, 7.50 weg gegooid geld geweest dus beetje jammer. Tip lees de bestelling goed door om dit soort dingen te voorkomen!!!!! Graag hoor ik van jullie mvg 6/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas moet ik een negatieve beoordeling geven, ik had oa een nasi daging solo besteld en ik dend dat het niet vers was de rijst en ook het vlees erin was droog en niet mals Ook de sate was erg droog Normaal is het goed maar mss dat het over was van de pinksterdagehet was een teleurstelling 6/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedereen heeft voor nog een maaltijd meegenomen. Reden: het was hoe dan ook erg lekker, maar voor 7 volwassenen en 2 kleine kinderen veel te veel. Belangrijkste: smaakte 0rima! 6/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker. 6/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vond 1 haar in de nasi rames en 1 in de pinda saus. 6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld, werd nog even gebeld om door te geven dat de bestelling goed was binnen gekomen. Kwaliteit van het eten was prima, heerlijk gegeten! 6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd: prima! 6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Graag meer uitleg over gerechten. Keurig gebeld dat eten tussen 18.00 - 18.30 zou komen. Maar kwam al 17.30. 6/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden over de bezorging. Het was op tijd, goed ingepakt en goed op temperatuur. De kwaliteit van het eten was zo als altijd zeer goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/31/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds. Zalig. Bedankt. 5/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, op tijd bezorgd, goed ingepakt dus 3 x 5 sterren. Tot de volgende keer ! 5/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten stond klaar op gewenst tijdstip en was weer heerlijk!! 5/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Veel dank!! 5/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en echt top kwaliteit!! 5/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Uitstekend werd op tijd bezorgt 5/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker gegeten. Ik zocht net in het menu de saus van de saté pedis maar ik kon het helaas niet vinden voor de volgende keer. 5/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waren onze bestelling vergeten. Wel erg lekker toen het er eindelijk was! 5/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk. Gewoon bestellen! 5/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kon op de website niet voor bezorgen kiezen. Klopt dat? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijsttafel was heerlijk geen op of aanmerkingen. Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Het telefoontje vooraf was klasse weet je waar je aan toe ben. (Uit eten heeft toch onze voorkeur) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed. Prima uitgebreide rijsttafel 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd bezorgd, heerlijke smaken, absolute aanrader !! 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geheel was super 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik krijg dit mailtje eerder dan mijn eten, dat is al redelijk onprofessioneel. Daarnaast zou het er al een kwartier geleden moeten zijn. Je kan niet op de we site zetten dat eten er binnen 45 minuten is en dan mensen 1.5 uur laten wachten. Zelfs als je er dan over belt, we gaan niet meer bij jullie bestellen. Eten is altijd goed maar dit slaat echt nergens op 5/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ayam Opor prima kwaliteit. Was lekker en dank voor de extra 'milde' groenten. Wat de nasi Java betreft vergissing van mi omdat ik niet wist dat het een gerecht is met grote garnalen. Ik probeerde op de website te ontdekken het verschil de verschillende nasi gerechten. Kon dat niet vinden en dacht ik neem de duurste - misschien een extra stokje saté of iets dergelijks. Dus grote vergissing De nasi zelf was OK maar pittig en smaakte niet zoals de nasi gerechten die we kennen bij Surakarta zelf. Ik probeer alles eerlijk door te geven. M.L. van Poelgeest 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kroepoek kan beter, bv kroepoek oedang! 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer toppie! 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend.... 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas afbesteld omdat het erg druk was zodat de wachttijd wel lang werd. Geld zou ASAP worden teruggestort 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging mooi op tijd en het eten was heerlijk warm. En natuurlijk super lekker, maar dat wisten we al 😊 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De thuisbezorging echt top.het eten was heerlijk bereid. 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker! 5/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en ondanks waarschuwing toch snel bezorgd. Super service! 5/18/2020
Surakarta Express 4 stars after 2588 reviews
Surakarta Express