Reviews


4 stars after 4197 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always great food! 11/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestelde een Nasi Rames en ik kreeg 2 bakjes groenten in plaats van 1 bakje groente en 1 bakje vlees. Dus een vleesloze Nasi Rames. 11/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging keurig op tijd, vriendelijke bezorger. Eten prima! 11/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was weeruitstekend 11/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd is altijd wat lang, maar het eten is heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is niet duidelijk op internet dat je alleen maar kunt bestellen via restaurant Surakarta waardoor ik mijn eten om 20.45 uur pas kreeg. Voorheen bestelde ik online bij de surakarta express maar dat bestaat kennelijk niet meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld voor 18:30 - 18:45. Om 19:00 uur door surakarta gebeld dat de bezorging vertraging had opgelopen. Pas om 19:35 stond de bezorger voor de deur . . . . 11/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker en vriendelijk bezorgd 11/2/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op de website zou ik graag willen lezen waar een gerecht uit bestaat. Ook vind ik 2 uur wachttijd vrij lang. Het eten was van redelijk goede kwaliteit. 11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na het online bestellen werd ik naderhand pas gebeld dat de kipsate op is. Bij opties geslecteerd gebakken rijst en gebakken bami, de rijst ontbrak, terwijl ik ‘nasi’ rames had besteld, maar heb hier wel extra voor betaald. Ben normaal zeer tevreden maar vanavond ging er helaas van alles fout 11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3 sterren voor de website omdat er geen uitgebreide uitleg is bij de verschillende gerechten. 5 sterren voor het overigen want de kwaliteit is zo KNIJTER GOED!! Verreweg de beste in de omgevind - een 10 11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Online besteld, thuis afgeleverd. Service is prima. Nasi goreng java: de smaak is als vanouds goed, maar de porties nasi goreng zijn m.i. kleiner geworden. Afgevraagd waarom er op de website nasi goreng kon worden bijbesteld voor 1.50 extra. Daarom, waarschijnlijk. De bijgerechten zijn ruim voldoende. 11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn tevreden klanten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten ! 10/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I really like the food, best Indonesian restaurant that I know of (and Indonesian is my favourite kitchen). But the delivery is _always_ late, sometimes more than an hour. 10/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat moet ik nog zeggen? Zoals altijd perfect! 10/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische rijsttafels besteld voor familiediner, echt topkwaliteit en -service 10/29/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer uitstekend (ruim, zeer aromatisch/ smakelijk) zoals gewoonlijk! 10/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lezat ! makanan 10/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees babipanggang erg stug(hard) verder alles goed! 10/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk en warm. 10/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag vertaling bij de gerechten. 10/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Restaurant called to tell me when food would arrive! Nice courtesy call 10/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Waar zijn de soempia's gebleven dat is namelijk 1 van onze favourite? 10/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Alleen gebakken rijst ontvangen ipv de bestelde gebakken bami. Maar de rijst was ook prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 10/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd een heerlijke maaltijd afgehaald en verorberd. Prima. 10/22/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 2 uur voor bezorging. Dat is veel te lang. 10/22/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de lekkerste vegetarische verwennerij van Leiden en omstreken! 10/22/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 10/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer heerlijk!! 10/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: ZAAAAALIGGGG !!!! 10/19/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd heerlijk. Het eten kwam lekker vroeg omdat er nog iemand in de straat besteld had! 10/18/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt zo lekker, dat eten bij Surakarta. Alle poriën staan weer open. Top. 10/18/2021
Surakarta Express 4 stars after 4196 reviews
Surakarta Express