Reviews


4 stars after 1727 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, maar een deel ontbrak; daarom slechts 4 sterren voor kwaliteit. De bezorgservice was ronduit slecht: het eten kwam drie kwartier te laat. 4/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saté was verrukkelijk. Weer heerlijk gegeten !! Tot de volgende keer !! 4/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Houden zo. Het staat als een huis 4/23/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was een rendang te weinig, maar toch nog snel na bezorgd. zo konden wij verder eten. 4/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij waren heel tevreden. Ik had geen idee van de portiegrootte en als ik dat wel had gehad had ik misschien iets meer besteld maar iedereen had wel voldoende.Al met al was het prima.Hartelijk dank.Marga van Ulden 4/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer prima in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles zoals altijd weer prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beoordeling van het bestelde eten was erg positief. We wilden het om 20.30 hebben en het was er. In een woord het was heerlijk. Nog erg bedankt. 4/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zie mail 4/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lieve mensen, ik zou jullie graag 3x 5 sterren geven, zoals altijd. Helaas lukte dat niet om in te geven via de website. Alsnog: superbedankt voor jullie heerlijke gerechten, vriendelijkheid en punctualieit! Jenny 4/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer ! Deze keer was het eten niet goed op temperatuur en dat gaat uiteraard ten koste van de smaak !! 4/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij vegetarische nasi rames helaas alleen maar groente,geen tahou of tempeh 4/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten wordt op tijd bezorgd, is op temperatuur en heerlijk! 4/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Website 3 kwartier telefoon half uur extra maar het kwam nog een half uur later😂 4/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst ontbrak ( wel betaald ). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag vierde wij een verjaardag. Het eten werd volgens afspraak bezorgd. Iedereen vond het eten heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het smaakte weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was koud, en de sate was volledig uitgedroogd. Geen wonder: de bestelling werd om 18.43 bezorgd omdat hij eerst naar Valkenburg moest. Dat is denk ik niet de schuld van de bezorger, ik geef hem gelijk dat hij eerst die (heel grote) bestelling heeft weggebracht, en daarna met onze bestelling weer helemaal door Leiden heen moest. De twee bestellingen hadden natuurlijk niet in één gecombineerd mogen worden. U belde toch al op: en had makkelijk een andere tijd met mij kunnen afspreken (eerder of later). Gr Jaap Focke 3/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten was heel smakelijk 3/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent ricetables and great service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veelzijdige smaken. Vers, lekker. Zeer goede kwaliteit. 3/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord fantastisch! 3/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals altijd goddelijk heerlijk, maar we hebben alleen niet gekregen wat we hadden besteld doordat de bezorger (denk ik) de verkeerde bestelling heeft afgegeven. 3/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit eten super. Bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar. 3/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker 😄 3/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom verrukkelijk !! Tot de volgende keer !! 3/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saus die erbij kwam was echt extreem zout en niet heel lekker. 3/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima en goed op temperatuur. Alleen duurde de bezorging 2 1/2 uur. Waren wel gebeld dat het langer ging duren. 3/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt erg lang voordat bestelling wordt gebracht, vorige keer ook al. Al een keer verkeerde bestelling gehad, en nu ook weer gerechten ‘op’ 3/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ouderwets top. Tot de volgende keer. Greetz Frank 3/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk! De sajor lodeh niet meer zo pedis, zodat ook mijn gezinsleden het kunnen eten! Houden zo. 3/5/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk van smaak als vanouds👍 3/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Enige verschil was de hoeveelheid pindasaus. De vorige keer kreeg ik de dubbele hoeveelheid van gisteren en de temperatuur was wat minder maar het was weer verrukkelijk. 3/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten!super bezorgservice. En dit is geen betaalde review😄 3/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze bellen als het iets later wordt dan opgegeven tijd. Vriendelijke bezorging. Heerlijk eten met veel variatie. 2/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en bezorging snel 2/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super kwaliteit alleen iets mínder warm dan gebruikelijk 2/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk, maar 2,5 uur wachten op het eten is echt te lang! 2/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: prima. 2/25/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom verrukkelijk gegeten !! Tot de volgende keer !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 2/15/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nette service. 2/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Persoonlijk vond ik de babi kecap wat te droog, niet mals zeg maar, de smaak was verrukkelijk. 2/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/11/2019
Surakarta Express 4 stars after 1727 reviews
Surakarta Express