Reviews


4 stars after 3592 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heel erg lekker. 4/2/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
als je nasi besteld wordt ook nog gebakken rijst voor 1.50 extra aangeboden, foutje van de site 3/31/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima service 3/31/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk! 3/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 3/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en prima op tijd bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb nog niet gegeten, maar zoals gewoonlijk, zal de kwaliteit uitstekend zijn.Zonder meer lekker! Groetjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds, heerlijk gegeten. Vriendelijk te woord gestaan en keurig op tijd bezorgd. We bestellen snel nog een keertje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb verder geen opmerkingen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer overheerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten,echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op afgesproken tijd werd de maaltijd bezorgd.Goed op temperatuur.De babi kecap en de rendang waren voor het eerst wat aan de vette kant, zowel saus als vlees. Overige gerechten:gado gado en de sambal goreng boontjes waren van goede kwaliteit als vanouds. De spekkoek als dessert was uitmuntend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is duidelijk, extra bellen voor bevestiging bestelling is goed geregeld, de bezorging was op tijd en het eten was goed warm en heerlijk. Wat wil je nog meer? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering exact zoals was afgesproken. Vooraf nog even een telefoontje ontvangen om de bestelling te checken. Was zoals altijd overheerlijk!! 3/27/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt heerlijk! Goed warm/heet en werd op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar 3/26/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer goed verzorgd en erg lekker 3/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van een heerlijke Nasi Rames. Echt een aanrader. 3/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bezorgen was te laat, maar de maaltijd was fantastisch lekker ! 3/24/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zou een mooie aanvulling zijn als je ook de hoeveelheden zou zien op de website. (Aantal stokjes saté/eitjes 3/24/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben weer genoten van het heerlijke eten. Een opmerking over iets dat nog niet eerder is gebeurd, er zat geen Seroendeng bij de levering. Maar zoiets kan gebeuren no hard feelings 3/23/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste de seroendeng en de gebakken tempe, die normaal altijd bij dit gerecht worden geserveerd. Vergeten? Of is de samenstelling van de nasi rames verandert. Verder lekker gegeten. 3/22/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toen we onze nasi rames en spekkoek kwamen afhalen, stond alles al klaar, dus dat ging heel snel. Het eten was voortreffelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er misten verschillende gerechten van onze vegetarische rijsttafel, gerechten waren koud en waterig. Rijst was smakeloos en plakkerig. Hebben telefonisch contact gehad hierover. Bleek dat de kok ziek was en verschillende ingrediënten niet aanwezig. Gesprek aan zich niet echt klantvriendelijk. Wij hadden ons erg verheugd op het eten, normaal onze favoriet. Erg teleurstellend. Zowel het eten als het contact. 3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gegeten weer! 3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heel lekker, maar de sausen mogen qua hoeveelheid minder. Het moet helaas weggegooid. Ik mis de beschrijving van de rijsttafel. Helaas zit er geen kipgerecht bij. Ik heb daarom geen rijsttafel besteld maar losse gerechten. 3/20/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top! Heerlijk met vrienden gegeten. 3/19/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals al jaren en steeds weer 3/19/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op woensdag bestelling gedaan want er kom bezorgd worden on 19.00 uur. Helaas werd er binnen paar minuten gebeld dat eerste tijd pas om 20.30 uur was. Voor ons te laat, maar met elkaar afgesproken dat het 2 dagen later werd. En vanavond was het zover. Bezorgd rond 19.00 uur en het eten was heerlijk. 3/19/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals elke keer keurig verzorgd, op tijd en ongelooflijk lekker! 3/19/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde maaltijden zijn keurig op tijd en zeer warm bezorgd. Over de kwaliteit en hoeveelheid alle lof. Wij zijn erg tevreden 3/18/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het weer heerlijk 😀 3/18/2021
Surakarta Express 4 stars after 3592 reviews
Surakarta Express