Reviews


4 stars after 1949 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry, maar de garnaaltjes waren erg droog! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super altijd lekker 10/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had Guave sap besteld en kreeg Mango Sap :-( 10/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Terrific Indonesian food. And the website is very convenient for ordering food. Very pleasant interaction with the staff, also when the timing of the delivery needed to be adjusted. 10/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk. Bezorgtijd was gevraagd om 18.15-18.30 tijd , als dan de bezorger er om 17.40 staat is dat wel net iets te vroeg.? 10/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Inmiddels reeds vele malen besteld en wederom topklasse. Op tijd geleverd en alles goed op temperatuur ondanks dat wij in Katwijk wonen. TOP!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn net in Leiden komen wonen. De eerste keer hier besteld. Zijn zeer aangenaam verrast!!Erg smakelijke gerechten: vooral de sate was super. 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer prima!! 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! Was op tijd en heel lekker 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dag van te voren bestelling doorgeven en tijdstip waarop we de maaltijd graag bezorgd wilde hebben. Maaltijd werd 50 min later bezorgd dan aangegeven. Jammer! Maaltijd erg smakelijk! 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de website van Surakarta was bestellen erg eenvoudig. Ik werd teruggebeld ter verificatie en de bezorgtijd werd ook direkt doorgegeven. De bezorger kwam op de afgesproken tijd en was goedgemutst en beleefd. Het eten was -zoals eigenlijk elke keer- erg lekker. Ik hoop dat Surakarta nog heel lang blijft bestaan want lekkerder indonesisch eten vind je nergens. 10/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Allemaal perfect 10/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 1 puntje. Bij de Babi Kecap zaten wel erg veel stukken waar alleen maar vet aan zat. We hebben ongeveer 25% eigenlijk niet kunnen eten en dat was jammer. Verder alles weer top! 10/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geannuleerd nadat jullie belden dat de verwachte levertijd meer dan 2 uur was. Jammer. Wel fijn dat jullie belden om ons hierover te informeren. 10/15/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit. 10/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! Was weer genieten:) 10/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijst was iets te weinig. Mag volgende keer wel wat ruimer. 10/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! En erg veel! Had nasi Ramses besteld! Duur maar je kunt er makkelijk met 2 personen van eten dus geld meer dan waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Misschien het bakje met makreel afdekken met een extra laag plastic folie, deze is namelijk gaan lekken en de makreel geur/smaak trekt overal in. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer helemaal top! 10/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top ! Zoals altijd 10/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 10/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten 10/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 10/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oh wat hebben we weer genoten van jullie verrukkelijk eten. Het was weer top 10/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima, als vanouds 10/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een gerecht dat ik wel vaker bestel was vandaag wel héél pittig... Verder heerlijk gegeten! 10/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten op zich OK, maar voor de zoveelste keer was de bestelling niet compleet: de pindasaus bij de gado gado ontbrak. Het begint vervelend te worden, dat een op de twee keer een incomplete bestelling wordt afgeleverd. En dat is nu al maanden aan een stuk het geval. Erg jammer. 10/7/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leek of de saté kambing opgewarmd was ipv net geroosterd (we bestellen dit vaker, maar andere keren was dit niet zo), maar verder was alles echt heel lekker! 10/5/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere rendang en babi ketjap met bijgerechten en gratis portie spekkoek! En perfect op tijd bezorgd. Houden zo. 10/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
😋 10/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We (party of 3) enjoyed our dinner; thanks! A couple of comments: the rendang could have been a little less spicy, the menu on the web could indicate how spicy dishes are, we ordered at 18:43 and delivery was at 20:10 which was longer than expected (45 min announced at order time). kind greetings. MB 9/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke rendang en ook nog een extraatje i.v.m. vergeten gerecht vorige week. En alles keurig op tijd afgeleverd. 9/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder lekker 9/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Babi kecap staat op het menu “geserveerd met rijst. Zat er niet bij !!! Niet de eerste keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er ontbraken een paar dingen bij de bestelling, maar dat is goed opgelost, krijgen we de volgende keer erbij ;-) Bestelling was ook te laat dit keer, normaal wel op tijd. Volgende keer beter, eten was heerlijk😀 9/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten was goed, maar voor ze zoveelste keer ontbrak een van de bestelde en betaalde producten. Het gaat de laatste maanden 1 op de 2 keer mis en dat is bijzonder irritant, ook al worden deze missers bij een volgende bestelling gecompenseerd. Maar ja, een goede vervanger voor Surakarta is er (nog) niet in Leiden. 9/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten van Surakarta is altijd verrukkelijk, maar kennelijk was het gisteravond (zondag) erg druk, want de saté pedis was niet gaar en de emping zat niet bij de bestelling. Na een telefoontje werd de emping zeer snel nageleverd. Jammer van de saté pedis. Tot de volgende keer !! 9/23/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer iets afgehaald bij jullie en zeer tevreden. Lekker veel en genoeg van alles, op tijd klaar en goed op temperatuur. Ik kom zeker terug! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top! Bezorging keurig volgens aangegeven tijd, super vriendelijke en attente bezorger en de Bami Rames heerlijk en goed op temperatuur. 9/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Houden zo! 9/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/15/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima eten en lekker warm 9/12/2019
Surakarta Express 4 stars after 1949 reviews
Surakarta Express