Reviews


4 stars after 4938 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1. De bezorging zou tussen 18-18:30 zijn, maar kwam om 18:45 uur. Vervelend omdat iemand moest gaan werken. 2. Het eten was heerlijk, maar lauw. Door te late bezorging, hadden we geen tijd om het op te warmen. 11/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd, zeer, goed! Die rode saus is heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische rijsttafel! 10/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als het een uur langer gaat duren laat het dan even weten ! Zeker omdat ik al ruim van te voren had besteld. Is niet de eerste keer. Jammer want jullie eten is top 10/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere soep en het gerecht zeer smakelijk. Aanrader. 10/26/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk genoten van het heerlijke eten! Bedankt! 10/26/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
15 min te laat bezorgd dan afgesproken 10/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tóp was 't weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en erg veel! 10/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger hadgeen wisselgeld. Moest dus eerst ergens geen pinnen en kwam toen aan met te weinig wisselgeld, dus moest weer naar de auto. Was verder een aardige nette jongen. 10/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk zoals altijd. Top restaurant eigenlijk zijn de 5 sterren te weinig. 10/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg smakelijk gevarieerd eten en ruim voldoende om met 2 personen er drie maal van te eten, erg goed! 10/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer ruim op tijd besteld (begin van de middag) en nu werd het keurig op de gewenste tijd bezorgd. Alles was heerlijk, dus dit gaan we zeker vaker doen. 10/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima afgehandeld na mijn laatste bestelling. Perfect. 10/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk Surakarta. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijsttafel besteld, we hebben echt zitten genieten, wat een feestje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd 👍 10/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds. 10/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling is compleet en op tijd bezorgd, was weer heerlijk! Tot snel 10/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk altijd en warm ondanks ik in Katwijk woon. 10/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te laat bezorgd. Dat is tot daar aan toe. Maar smoesjes van het huismummer niet kunnen vinden is niet oke! 10/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Top. 10/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd!, 10/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snelle service. Echt een aanrader! 10/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben gesmuld, dankuwel groet, pieter durieux 10/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke smaken, en prima bezorgservice van Surakarta zelf, zoals gewoonlijk. Blijft top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! Ayam kare Surakarta, ook de zelf gemaakte sambal besteld, mmmmmmmmmmmmmmmmm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten 10/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd ontzettend lekker en vriendelijke bezorging. Over de site: er staat al heel lang een niet-vegetarisch gerecht bij de vegetarische gerechten. Misschien handig om die te verplaatsen. 10/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer uitstekend, rendang altijd top, rijst nagebeld en niet vergeten, keurig! 10/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo heerlijk gegeten! Het smaakt precies zoals bij m’n Javaanse oma vroeger…. 10/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 10/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles prima!!Enakkkkk...... 10/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sumpias waren opmerkelijk lekker, goed gekruid. Sate babi & ajam prima. Babi ketjap was niet zo goed, leek meer op haché. Ander vlees of te lang gekookt?? Vroeger was het herkenbaar (denk ik) schouderkarbonade. De saus van de grote garnalen was heel erg waterig. Gado gado prima. Sambal badjak heerlijk, als die op is is het tijd om weer een bestelling te doen. 9/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De enige echte heerlijke Rendang met Satur Lodeh afgehaald. Toch wel echt de beste van Leiden hoor! Één keer gecheat bij een concurrent en na de eerste hap al spijt.. Snel weer langs voor een heerlijke hap! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De enige echte heerlijke Rendang met Satur Lodeh afgehaald. Toch wel echt de beste van Leiden hoor! Één keer gecheat bij een concurrent en na de eerste hap al spijt.. Snel weer langs voor een heerlijke hap! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de bezorging was een tijd van 18:15 afgesproken, wat op de bon staat, en het eten werd om 17:50 al bezorgd. Eerder op de dag was al gebeld en in overleg de tijd naar 18:00 gezet. De keuze voor een specifiek tijdvak doe ik omdat ik het eten op die tijd graag wil. Het eten zelf was zoals altijd erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Surakarta Express 4 stars after 4938 reviews
Surakarta Express