Reviews


4 stars after 2176 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers eten! 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben wederom genoten Dank voor deze service. 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is echt aan vernieuwing toe! Zowel qua interface als qua werking. Heb nu bijvoorbeeld een stapeltje kortingsbonnen liggen, hoe kan ik die verwerken bij een online bestelling? Heb een tijdje terug een reclamefolder gekregen met de mededeling dat er bij online bestelling 5% korting gegeven wordt. Zie daar bij betaling niets van terug. Moet wel betalen om iDeal te gebruiken???? 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk👍 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en keurig op tijd bezorgd 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten en het was ruimschoots voldoende. 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ALLES PRIMA 3/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was oke en op tijd 3/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfekt 3/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Houden zo! 3/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Maaltijd was uitstekend, jammer dat de bezorging vertraagd op zich liet wachten (de mail om een review te plaatsen was er eerder dan de maaltijd) 3/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 😀 3/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Omschrijving van de gerechten kan beter. Het eten zelf en de bezorging waren beide uitmuntend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerder bezorgd dan telefonisch gemeld. Heerlijk eten. Aanrader. 3/14/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wat weinig ;-) Nee, we hebben genoten! 3/13/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik val wrsch in herhaling maar we hebben weer zo genoten van jullie heerlijke eten. Tot de volgende keer !! 3/13/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, zowel in het restaurant als bezorg zelfs met de kerst super 3/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De aangeboden hoeveelheid maaltijden bij de twee rijsttafels was teleurstellend weinig. We hadden gasten, niet eens grote eters maar er was veel te weinig eten. Voor ruim 95€ zonder dranken op eigen borden, zelf afwassen..is hier geen fout begaan. Gerechten kwamen half leeg in halve bakjes. Sambal goreng udang was koud! Gado-gado, e.a. gerechten in halve bakjes. Dit zijn we niet van jullie gewend. Zou er geen fout gemaakt zijn, ipv twee, één rijsttafel geleverd?ook twee kleine Kempers voor dik 4€ is wel duur.. Als dit nieuwe policy is, dan was het voor ons de laatste keer. 3/9/2020
Geachte klant. Zoals telefonisch besproken hebben de koks per abuis 2 rijsttafels ipv 4 rijsttafels klaargemaakt. Nogmaals onze excuses. Het teveel betaalde bedrag hebben we reeds aan u overgemaakt. Vriendelijke groeten team Surakarta
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 3/7/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vul dit in terwijl het eten er nog niet is. 2u geleden besteld. 3/7/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed geregeld en superlekker! 3/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beschrijving met een wast uitgebreidere menukaart ontbreekt helaas en is op internet ook niet te vinden.... en dat is jammer! 3/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, dank jullie wel! 3/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is werkelijk voortreffelijk, de bezorging ook prima op tijd! Mijn vraag is alleen: gebruiken jullie ve tsin? Vorige keer dat ik nasi rames bestelde en deze keer had ik een slapeloze nacht en hartkloppingen. Kunnen jullie ook maaltijden leveren zonde ve tsin? Hartelijke groeten, Wilma Hogendoorn Barkema 3/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zo heerlijk gegeten en goede service, snel weer bestellen :))) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk alleen de twee porties spekkoek waren 2 plakjes en een klein plakje in een bakje. Dan vind ik 5 euro wel duur betaald. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De omelet Java zat niet bij de levering kan dat bij een volgende levering opgelost worden ? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is echt lekker Indonesisch! 2/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden. Nabellen erg attent 2/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer erg lekker. De bezorging was vlot. Aanrader! 2/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer perfect en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en fijn op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious!!! 2/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net als altijd weer prima 2/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima, de bezorging en het eten was heerlijk! 2/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 2/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen 2/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zalig! 2/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden pas om 17.45 besteld, daarom was het eten ook laat. Volgende keer bestellen we weer om 16.00 uur. Erg lekker als altijd! 2/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vind het jammer dat er niet vermeld wordt welke gerechten er in de rijsttafel zitten. De saus bij de pangsit was deze keer erg bedis helaas 2/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 2/19/2020
Surakarta Express 4 stars after 2176 reviews
Surakarta Express