Reviews


4 stars after 1804 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker 7/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd weer heerlijk !!!! 7/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, wel wat laat bezorgd (1 uur en 45 min) 7/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, als vanouds. Ook de sajor lodeh erg goed van smaak, en niet te pedis. Hartelijk dank. Jaap This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Een echte aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was niet alles perfect. De twee porties saté in de bestelling waren erg droog en bovendien ontbrak ook de bijbehorende pindasaus. Het komt de laatste tijd vaker voor dat een onvolledige bestelling wordt afgeleverd. 7/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Aflevering bijna een uur later dan telefonisch gemeld en bijna 2 uur na bestelling 6/29/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vleesgerechten waren droger dan dat we gewend zijn! De rest was heerlijk! 6/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Fijn dat ze ook de bestelling na ontvangst bevestigen. Dan weet je waar je aan toe bent. Tot de volgende keer 6/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloze actie. Bestellen en betalen, teruggebeld worden dat het een uur later wordt dan de 45 minuten waar je sowieso al rekening mee moet houden. Vervolgens geld nog niet teruggestort. Zorg dat je niet meer kan bestellen als het te druk is of pas de website aan zodat je weet dat je zo lang moet wachten. Dan kan je kiezen of je dat ziet zitten of niet. 6/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We were called right after ordening that delivery would take more then one hour. It was worth the wait because it was delicious. 6/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was dit keer wel heel erg veel later. We zijn daarover wel geïnformeerd, maar de ingeschatte “wegens grote drukte (vaderdag?) een uurtje later” werd uiteindelijk ruim 2 uur later! Hebben dit niet eerder meegemaakt en het eten smaakte weer prima, dus voor een keer geen probleem. Merkte verder ook dat de vernieuwde nog niet helemaal goed werkte. Leek alsof de afrekening in eerste instantie niet goed door was gekomen maar dat bleek een fout van de site. Daarbij popte de vraag of je gebakken rijst wilde (+ 1,50) ook op bij gerechten waar dat al standaard het geval was. Was nogal verwarrend. 6/17/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HEERLIJK! 6/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, erg lekker en makkelijk te bestellen. Hartelijk dank voor de spekkoek! 6/13/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
best beter goed 6/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten Is super! Bezorging zou helaas ca 2 uur duren. Bestelling uiteindelijk zelf afgehaald. Gelukkig netjes gebeld daarover. Helaas geen compensatie. 6/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was perfect. De bezorger was perfect op tijd ondanks 2e pinksterdag. 6/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! Op tijd bezorgd. Nog goed warm. Heerlijke smaken. Blijft een aanrader! 6/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima ! bedankt ! 6/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Als vanouds, over heerlijk👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima in orde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was goed, het eten was heerlijk, maar jullie website is echt een drama. 6/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel bezorgd alleen niet wat ik had besteld want rundvlees ipv babi kecap. 6/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 6/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde anderhalf uur i.p.v. de telefonisch toegezegde uur (terwijl het toch geen spitsuur was, om half acht besteld). Eten was niet heel erg warm. Zijn we zijn beter gewend van jullie! Dus volgende keer hoop ik dat t weer op jullie oude goede niveau is. Was overigens wel weer lekker! 6/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd 5* :) 5/31/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! 5/25/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verbetering van website zou beter zijn ik geef jullie gratis advies. Eten super 5/23/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten zoals gebruikelijk fantastisch. Bestelproces en indicatie drukte kunnen echt beter. Snap dat er meerdere bestelsystemen zijn maar als aan de telefoon altijd een realistische indicatie gegeven kan worden moet je dit gewoon duidelijker op je website vermelden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Alleen jammer dat ik deze keer de helft van de normale hoeveelheid pindasaus kreeg. Hopelijk volgende keer weer normaal !! 5/18/2019
Surakarta Express 4 stars after 1804 reviews
Surakarta Express