Reviews


4 stars after 1881 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is top maar ik vind 1,5 uur bezorg tijd echt niet oké! 9/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk 9/5/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Saté saus was vergeten te bezorgen, kan gebeuren. Was super snel nageleverd! 9/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en sneller bezorgd dan verwacht! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
very good service, excellent food This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super lekker gegeten en alles goed op temperatuur ondanks dat wij in Katwijk wonen. TOP. 8/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik moest alleen even zoeken naar de rijst 🤣 8/29/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The list of allergenes for the dish did not contain egg, but there were eggs in the dish. 8/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Oh we hebben weer gesmuld. 31 graden vandaag maar met Surakarta kun je alleen maar denken aan het heerlijke eten !!!! 8/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk top en heerlijk. 8/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel goed 8/23/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd fantastisch. Thsnks 8/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
U zou de website nog wat kunnen verbeteren door (net als in het menu) een korte Nederlandse uitleg bij de wat minder bekende gerechten te zetten, en bij de (kleine) rijsttafel de gerechten ook te noemen. 8/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect weer. 8/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou fijn zijn als er op de website te zien is uit welke gerechten de rijsttafels precies bestaan 8/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd overheerlijk eten bij Surakarta! Meestal bestellen wij wekelijks anders gaan we het missen 🥳 8/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer verrukkelijk !!! 8/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten,is eens wat anders dan de gewone frietjes of Chinees. 8/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lontong rames was heerlijk. Alleen de boontjes vond ik aan de slappe kant. Verder fantastisch. De sausjes zijn zo verfijnd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!! 8/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was nu super goed. Eerder wat minder ervaringen, geen rijst geleverd bij de rijsttafels of een keer geen kip gerechten, nu heerlijk compleet gegeten, voor herhaling vatbaar 8/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Bami Rames en de kipsaté waren heerlijk. Wegens drukte was de bestelling wel behoorlijk later, maar daar werd wel netjes over gebeld. 8/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een schofterige lekkere saté hebben jullie ! We genieten er iedere keer weer van. Ook de gebakken rijst was weer zalig ! Tot de volgende keer....... 8/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben er weer van genoten. 8/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst minder tevreden. Bakjes bami waren matig gevuld en er zaten grote stukken van een keiharde wortel (gember?) Zodat de mie nog minder was. Ook ontbrak er een volledig menu die na bellen nabezorgd werd maar de mie bij deze was erg plakkerig. 8/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
erg lekker 8/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk gegeten 8/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
synthetisce smaak 8/7/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer fantastisch lekker. Ik vond het echter wel jammer dat er erg weinig katjangsaus bij zat (bij een paar gerechten was dat vergeten) ondanks dat ik extra had besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! 8/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja wat kan ik nog zeggen ?? Het eten van Surakarta is altijd verrukkelijk. Dat schrijf ik in iedere beoordeling. Ook vanavond weer zitten smullen. De gebakken rijst was lekker pittig !! 8/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, maar twee en een half uur gewacht omdat er geen chauffeur was, en de temperatuur van het eten was lauw. Dit is zoveelste keer dat het eten laat komt, dus ondanks dat het eten heerlijk is, is dit voor ons de laatste keer. 8/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden. Heerlijk gegeten👍 7/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: geweldig! 7/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onduidelijk welke gerechten er bij een rijsttafel zitten , maar het was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lang zitten wachten, verkeerd geïnformeerd, ander eten dan gebruikelijk. Het is niet meer wat het was. Tijd om te verkassen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
Surakarta Express 4 stars after 1881 reviews
Surakarta Express