Reviews


4 stars after 2438 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was een heerlijke rijsttafel die wij onmogelijk in 1 keer konden verorberen, Hartelijk dank . Met vr. gr. Willem 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk , dank je 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dacht dat bij onze bestelling ( 2x gulay kambing) standaard witte rijst zat. Had er bami bij besteld. genoeg hoor. Mijn fijn, maar kan misschien iets duidelijker op site. Eten was uitstekend. hartelijk dank. 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
alles was goed en erg lekker 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere rijsttafel. Echt kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Graag extra aandacht voor de warmte van de gerechten. Ze waren lauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies binnen de afgesproken tijd werd het eten bezorgd. Het eten was weer erg lekker. Wij hebben weer genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, wat is dit toch genieten!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good! 5/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 17 uur bestelde ik, maar de bezorging was pas om 19:45. Wel vriendelijk. 5/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nvt 5/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!! 5/7/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk, maar wel super veel. Misschien de porties en prijs iets lager? 5/7/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer smullen 5/7/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Bezorging op tijd, vriendelijke bezorger, dus alles top! 5/7/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen gaat erg eenvoudig via de website. Bezorging was mooi op tijd (iets eerder zelfs) en het eten was als vanouds weer heel erg lekker. Helaas is de mogelijkheid voor contante betaling er niet meer. Hopelijk komt die weer snel terug. 5/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima 5/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte rijsttafel en goede communicatie als de bestelling iets vertraagd is 5/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed en heerlijk! 5/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en mooi op tijd gebracht , TOP 5/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de 2e maal ivm de corona crisis, een aantal gerechten laten thuis bezorgen. Weer genoten van een aantal heerlijke Indonesische gerechten. Alleen het koude tapbiertje ontbrak nog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker, maar wel veel, dus morgen nog een maaltje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en goed verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer super lekker. Goede service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel erg lekker allemaal en prima bezorgservice! ik zou het fijn vinden om op de site te kunnen zien welke gerechtjes er in de rijsttafel zitten, wij zijn een gezin van 3 personen en alleen ik ben vegetarisch, ik eet wel vis. Het zou fijn zijn een rijsttafel te kunnen bestellen met vlees, vis en vegetarische gerechten voor 3 personen zodat het niet nodig is 2 verschillende rijsttafels te bestellen, dat hebben we nu wel gedaan, maar dan is het voor 4 personen ipv 3. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat bij de nasi rames de rijst en het vlees niet gescheiden zijn. misschien de rijst apart verpakken en het vlees, saté en ei in een 3 vaks verpakking? Dan vervalt het bakje van de pindasaus.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Echt een aanrader :.) 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tot de volgende keer 😊 omdat het dik voor elkaar was 😉 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service dat je op de hoogte word gehouden dat het erg druk was en wanneer het eten kwam 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website kon ik niet zien hoeveel stokjes sate er bij een sate ayam zitten. 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgservice: goed Kwaliteit maaltijden: uitstekend Website: goed 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd, redelijk warm, lekkere kroepoek, genoten van de kip smoor, lekkere pindasaus, rendang en zelfs sajur lodeh (?) te scherp voor ons, tofu in gadogado niet ons idee. 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag meer informatie willen over de samenstelling van de rijsttafel. Het is heel lekker, maar wel heel veel vlees/kip Ik had wat meer groenten en tempe gerechten gehad. 5/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het bestellen van een rijsttafel kun je niet zien wat er allemaal bijzit. 5/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend 5/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2020
Surakarta Express 4 stars after 2438 reviews
Surakarta Express