Reviews


4 stars after 4752 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg laat bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten vriendelijke bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. Was heerlijk. Goed verzorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker eten, alleen bij bezorging uurtje extra wachten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de ramas iets anders dan de hete boontjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorg 1 ster minder vanwege iets te late bezorging maar het eten was weer als van ouds "HEERLIJK". 7/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim 2,5 uur bezorgtijd is veel te lang. 6/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ja, het was weer grandioos goed, houwe zo !!! 6/29/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer superlekker en het waren ruime porties. Goed verzorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goede service. We hadden de rijsttafel Surakarta: heerlijk en gevarieerd, wel relatief veel vlees (iets meer groente zouden we lekkerder vinden). We hebben er van genoten. Er was een korting die per vergissing niet berekend werd door de website, maar deze kregen we bij het afhalen ongevraagd contant terug, dat hebben we erg gewaardeerd. 6/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed 6/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben heel tevreden met de afhandeling en het was erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd als afgesproken. Online vesteld op Surakarta's website. (Dus NÍET thuisbezorgd nl!) En het smaakte weer heerlijk.👌 6/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker, heb nu alweer zin in de volgende bestelling 6/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk. De vegetarische rijsttafel was ook heel lekker. 6/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten wederom en prachtig op tijd 6/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. (alleen de tegoedbon zat er niet bij. Is die afgeschaft?) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en keurig op tijd bezorgd 6/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enakkkkki! 6/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles piekfijn in orde, alleen één puntje: vroeger zaten er iets meer sambal boontjes en sajour lodeh in de bakjes van de nasi rames. 6/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker!! 6/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend ,op tijd bezorgd en geweldige maaltijd 6/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk 6/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als vanouds gegeten. Goed warm en lekker op tijd. Top 6/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk eten! 6/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
ik vond het vlees wat droog en minder van kwaliteit dan ik verwacht had op grond van eerdere bezoeken en hoewel ik al om 10 u besteld had was de bestelling erg laat terwijl mijn gast op tijd weg moest 6/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon, Top!!! 6/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk gegeten 6/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Altijd weer een feest, zo fijn van smaak, vers, veel… echt fantastisch! 6/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 6/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 6/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds lange tijd weer eens bij Surakarta besteld en het was nog steeds erg lekker. Blijkbaar hebben ze daar het toch vaak voorkomend verval in kwaliteit van eten kunnen voorkomen. Top! Ons gezelschap heeft ervan genoten. Gewoon zo houden! 6/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op het gevraagde tijdstip werd het eten in Leiderdorp bezorgd, De Kwaliteit van het eten is uitstekend heerlijk verse ingrediënten. Website, Bij de rijsttafel zou extra vermeld kunnen worden hoeveel stokjes sate je erbij krijgt. dan weet je nl hoeveel stokjes je er los bij moet bestellen (als je meer sate zou willen hebben). Alles was in de puntjes verzorgd TOP. Tot een volgende keer. 6/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2022
Surakarta Express 4 stars after 4751 reviews
Surakarta Express