Reviews


4 stars after 4752 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima in orde, we blijven natuurlijk direct bestellen. :) 8/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
great food 8/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja, het was weer als vanouds, heel erg goed dus, hebben jullie geen 6 sterretjes voor kwaliteit ? Groetjes en tot weet ik wanneer. MB 8/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was lekker maar de 2 verschillende soorten vlees bij de Nasi leken toch wel heel erg hetzelfde. 8/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verbrande omelet, saus waar vlees in hoort te zitten zonder vlees. Erg teleurstellend. 8/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten en de hoeveelheid was goed. Gisteren bij het bestellen klopt het certicaat in de browser niet. Ondertussen lijkt het opgelost. 8/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke saté, sumpia geweldig. Op tijd bezorgd en goed warm. En dan ook nog ongevraagd een grote zak kroepoek erbij! Waar voor je geld. Als vanouds top en tevreden 8/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten van Surakarta zoals altijd! 8/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer prima in orde. Dat de bezorging iets te laat was, hindert mij niet. 8/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top!! 8/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon heerlijk en heel goede kwaliteit en bezorgtijd 8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom fantastisch gegeten, goed warm heerlijk van smaak 8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd is het eten van Surakarta verrukkelijk! 8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig georganiseerde, bv van te voren gebeld met de werkelijke te verwachten bezorgtijd, als van ouds voortreffelijke van smaak. 8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles heel goed! 8/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd, hoeveelheden waren ruim voldoende voor ons gezelschap, kwaliteit eten was prima, jullie hebben er een paar Engelse fans bij! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten, alleen het vlees van de nasi rames was wat taai. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top kwaliteit👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kom al jaren bij jullie omwille van de heerlijke smaak, maar de laatste online maaltijd was zeer teleurstellend! Van de nasi/bami dames was de bami koud, het koolgerecht had geen smaak, ook de beide vleesgerechten hadden geen smaak. Het leek wel of men geen kruiden had gebruikt. Zeer slecht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd geweldig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd gewoonweg uitstekend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles weer goed! 7/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en veel, daar kunnen wij met 2 personen 3 dagen van eten 7/29/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We eten regelmatig en enige opmerking dat we een saté bij ons gerecht ontvangen maar we kunnen niet aangeven kip saté ipv varkens saté . Kroepoek ook niet de beste qualities standaard en dat is jammer want wat erbij zit is meer een borrel hapje 7/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel al jaren. Blijft gewoon heerlijk. 7/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk, iedereen blij! 7/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer geweldig als altijd!!!! 7/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen jammer van die heerlijke zachte sambal, was nu heel anders. Was nu meer tomaat / ui. 7/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beoordeling totaal overbodig! Al jarenlang gewoon perfect!! Zowel v.w.b. de bezorging als v.w b. de bezorgde maaltijden!!!! m.vr.gr. Sven Flohr This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de site kan je wel de maandagen aangeven, maar niet een tijd, dan kan je beter de dagen dat jullie gesloten zijn ook blokkeren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Indisch besteld en het was weer op tijd en heel lekker!! 7/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds, alles uitstekend. Daar kan ik niet "tegenop" koken. 7/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg bedankt voor de vegetarische rijsttafel ' terug van vakantie versie ' én het leuke briefje. Was weer fantastisch! 7/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 7/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo lekker weer! En op de afgesproken tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en ruim voldoende, alleen waren ze m’n drankje vergeten te leveren bij de bezorging. Gelukkig werd deze achteraf alsnog geleverd. 7/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als we gewend zijn.... 7/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt super lekker eten, zo lekker dat het doet vergeten dat de bezorging een beetje laat was. 7/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 7/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Surakarta Express 4 stars after 4751 reviews
Surakarta Express