Reviews


5 stars after 5965 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 7/19/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was als altijd heerlijk, jammer dat het pas om acht uur werd bezorgd i.p.v. tussen zeven en half acht..... 7/19/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
het deze keer erg tegen 7/19/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. 7/19/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en heel vlotte bezorging 7/19/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Is echt heerlijk. Zou fijn zijn als het wat sneller bezorgd kan worden. 7/18/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals vanouds altijd hoge kwaliteit en service 7/17/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat maar hierover bericht dus keurig gedaan 7/16/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima! Precies wat we gewend zijn, ga zo door!!! 7/16/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voldeed op alle fronten aan de verwachting. Komen zeker terug 7/15/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles smaakte perfect Heerlijke gere chten + bezorging goed op tijd. Geven tijden v.bezorging bij bestelling goed door.Aanrader 7/15/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de rendang erg zout. Niet zoals gewend. Verder alles oké 7/13/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/13/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed. Graag aandacht blijven geven aan. De warmte van de gerechten 7/11/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. Niets mis mee. Toch jammer dat je thuis merkt dat je een bami rames hebt i.p.v. nasi rames. 7/10/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en lekker! 7/9/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zoals altijd ! En super lief dat ze altijd even bellen zodat je weet wanneer ze komen bezorgen, echte service dank jullie wel ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, ook deze keer met afhalen ipv bezorgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed en heel lekker 7/6/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en ik had ā€˜s middags nog een wijziging gemaild en werd keurig teruggebeld dat het geregeld was šŸ” 7/6/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het stond allemaal netjes voor mij klaar op afgesproken tijd en smaakte heerlijk. Als vanouds. 7/5/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/3/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker! 7/3/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben met zā€™n allen genoten van de smakelijke Indische gerechten; het was overheerlijk 7/2/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijsttafel was top! Heerlijk! 7/2/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kregen 1 tas op de afgesproken tijd, maar bleek dat er een 2e tas (waarin de rijst) niet afgeleverd was. Moesten we lang op wachten, dus niet fijn. 7/1/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar šŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was, zoals gewoonlijk, weer heerlijk! 6/29/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik koos om 17.30 uur als aflevertijd tussen 19.15 en 19.30. Op de website staat dat je op de hoogte wordt gesteld als de bezorgtijd later wordt. Om 19.50 maar gebeld want was niet op de hoogte gesteld van latere bezorging. Mij werd gezegd dat op de website staat dat de bezorgtijd een half uur later kan zijn dan het gekozen tijdslot. Dit is dus niet waar. Anderen zouden zeggen 'gelogen' Mij werd verteld dat mijn bestelling ( om 19.50) al klaar stond, wachtend op de besteller. Uiteindelijk werd het om 20.15 uur bezorgd. Vriendelijke bezorger. Waardeloze manager en jokkende manager van Surakarta! 6/26/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk was 't! 6/26/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals alt ijd weer uitstekend in alle opzichtenf 6/25/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/24/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bijzonder lekker en ruime porties. Vieze knoeiboel in de tas, helaas. Uitgebreid aanbod. 6/24/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gesmuld en zo te proeven met veel liefde gemaakt. Zo smaakvol! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer uitgebreide en smaakvolle rijsttafel. Ken geen betere! 6/21/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud vandaag 6/19/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 6/18/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een top zaak , het eten is geweldig. Smaak echt authentiek en met liefde bereid. 6/17/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te Veel graatjes in de makreel Rest prima Kees Moolenaar 0630046861 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Surakarta Express 5 stars after 5965 reviews
Surakarta Express