Reviews


4 stars after 2438 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kon op de website niet voor bezorgen kiezen. Klopt dat? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijsttafel was heerlijk geen op of aanmerkingen. Netjes op de afgesproken tijd geleverd. Het telefoontje vooraf was klasse weet je waar je aan toe ben. (Uit eten heeft toch onze voorkeur) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed. Prima uitgebreide rijsttafel 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker! 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim op tijd bezorgd, heerlijke smaken, absolute aanrader !! 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geheel was super 5/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik krijg dit mailtje eerder dan mijn eten, dat is al redelijk onprofessioneel. Daarnaast zou het er al een kwartier geleden moeten zijn. Je kan niet op de we site zetten dat eten er binnen 45 minuten is en dan mensen 1.5 uur laten wachten. Zelfs als je er dan over belt, we gaan niet meer bij jullie bestellen. Eten is altijd goed maar dit slaat echt nergens op 5/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ayam Opor prima kwaliteit. Was lekker en dank voor de extra 'milde' groenten. Wat de nasi Java betreft vergissing van mi omdat ik niet wist dat het een gerecht is met grote garnalen. Ik probeerde op de website te ontdekken het verschil de verschillende nasi gerechten. Kon dat niet vinden en dacht ik neem de duurste - misschien een extra stokje saté of iets dergelijks. Dus grote vergissing De nasi zelf was OK maar pittig en smaakte niet zoals de nasi gerechten die we kennen bij Surakarta zelf. Ik probeer alles eerlijk door te geven. M.L. van Poelgeest 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kroepoek kan beter, bv kroepoek oedang! 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer toppie! 5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend.... 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas afbesteld omdat het erg druk was zodat de wachttijd wel lang werd. Geld zou ASAP worden teruggestort 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging mooi op tijd en het eten was heerlijk warm. En natuurlijk super lekker, maar dat wisten we al 😊 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De thuisbezorging echt top.het eten was heerlijk bereid. 5/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker! 5/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en ondanks waarschuwing toch snel bezorgd. Super service! 5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker! 5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde. 5/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke rijsttafel, een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious πŸŽ‰ 5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger zei dat als hij contactloos moest bezorgen,ik dat had moeten melden.Ik vroeg alleen of hij de tas voor de deur wilde zetten.Vond zijn opmerking erg raar Alle bezorgers zetten het voor de deur. 5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super smakelijke rijsttafel! 5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen commentaar nodig! Als vanouds! Zeer goede kwaliteit. Heerlijk eten. 5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd bij Surakarta πŸ‘ 5/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekkerπŸ˜ƒ 5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering. Was heerlijk en verschrikkelijk veel dus morgen nog een keer... πŸ˜€ 5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk . Goed gekruid en goede smaak. En op tijd bezorgd.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd, lekker gegeten. Bij opmerkingen verzocht om 1 bakje saus, er zaten toch 2 bakjes saus bij. Dat is niet zo erg.. 5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gemakkelijk snel attent lekker 5/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘Œ 5/14/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal supergoed geregeld en t eten als vanouds heerlijk. Volgende keer hopelijk weer in t restaurant 5/13/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer heerlijk gegeten. Met dank. JWFocke 5/13/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg genoten van jullie heerlijke Indonesische keuken !!! 5/13/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig besteld, heerlijk eten. Vroeg bestellen en vroeg eten! Fijn dat Surakarta bezorgt. 5/12/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect! en weer heerlijk gegeten 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte weer heerlijk!!πŸ‘¨β€πŸ³πŸ‘ 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit prima, bezorging uitstekend. de website kan duidelijker 5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles in orde. Iets later dan oorspronkelijk gevraagd maar met Moederdag wel begrijpelijk. Voor herhaling vatbaar. met dank 5/11/2020
Surakarta Express 4 stars after 2438 reviews
Surakarta Express