Reviews


4 stars after 2807 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker, maar de bestelling klopte net niet helemaal: in plaats van de gewenste gebakken rijst kwam gewone rijst, en in plaats van Bintang kreeg ik Grolsch. En je moet een gegeven paard niet in de bek kijken, maar de cassavekroepoek (van het huis) was niet zo knapperig als hij zou moeten zijn. 10/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd fantastisch en overheerlijk. 10/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The delivery was later than expected. In the menu on the website a description of the dishes is missing. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top alleen kan op de website niet te beschrijving vinden van wat sommige gerechten inhouden. Bijv wat zit er allemaal bij de nasi rames. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijsttafel leek wel extra lekker deze keer! Heel erg bedankt weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sate babi was uitzonderlijk lekker, mals en kwam ook net van het vuur. De babi ketjap was anders dan anders, iets meer doorregen en ook byzonder lekker. Is er een nieuwe kok? Zelfs de spekkoek die U neem ik aan niet zelf maakt was uitzonderlijk lekker. Bij deze krijgt het eten van ons een 6/5 als het zou kunnen. Jaap This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten werd wel erg vroeg al gebracht, 17.20 uur al , ( gevraagd tussen 17.45 en 18.00 uur)te vroeg voor avondeten met bezoek dus stond enigszins af te koelen 10/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gelukkig wordt er bezorgd! 10/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 10/17/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en eenrijsttafel voor twee personen was meer dan genoeg voor drie. Op de site zou ik alleen wel meer info willen zien over wat de gerechten precies zijn 10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en stond keurig op tijd klaar toen ik het kwam afhalen. 10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag op de website wat meer informatie willen zien wat het gerecht is zoals bijvoorbeeld: kip in stukjes of kipkluifjes, of met kokosmelk bereid etc . Varkens vlees of rundvlees....etc. Maar verder super goed geregeld! 10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een prachtige smaken. En in royale porties. Top! 10/16/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk. Voor degenen die nog niet bij Surakarta hebben besteld, de keuken is iets minder pittig dan in de rest van Indonesië. Enige teleurstelling is dat ik als gratis drankje een Indonesisch biertje had besteld, maar een Nederlands biertje kreeg, maar ik zal een gegeven paard niet in de bek kijken! 10/12/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling via de website gaat snel. Netjes een telefoontje gekregen dat de bestelling goed is ontvangen en bezorgd binnen de afgesproken bezorgtijd. Het eten zelf was wederom om te smullen. 10/12/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/11/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling werd veel te laat bezorgd 10/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/10/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde te lang 10/9/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De afgelopen 2 keer was het eten niet heel warm, eerder lauw. De vegetarische saté balletjes waren niet lekker van smaak en keihard. 10/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Ook in het restaurant is het zalig. Corona proof en leuke bediening 10/6/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en ruime porties. 10/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, precies wat we besteld en verwacht hebben 👍 10/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: fantastisch en doet denken aan eten bij oma, vroeger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd dezelfde top kwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote porties! 10/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer top, Surakarta heeft ons nog nooit teleurgesteld! Heerlijk eten . 10/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer helemaal top 👍😎 10/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was smaakvol, bakjes goedgevuld. Helaas hadden we allebei wel snel buikpijn na het eten. Te zout of te vet? 10/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers! Perfect naar mijn smaak gekruid Heerlijke sate saus en superheerlijke eigen keuken babi pangang zoals het ooit was! 10/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer was de bezorging een half uur later dan we hadden opgegeven. Dit kwam doordat het erg druk was. Met een belletje naar het restaurant wisten we hoe laat het eten zou komen 10/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima service en kwaliteit! 10/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk mmmmmm 10/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de saté stug. En het kipgerecht een beetje vlak. Ook als je dit als eerste eet. De rest was erg lekker en de porties zijn prima. Niet te veel en ook niet te weinig. Ten aanzien van de website, daar mis ik bij de gerecht informatie. Ik zie alleen de naam van het gerecht, geen uitleg. 10/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De udang besar kecap viel me heel erg tegen ook omdat ze ongepeld waren en heel erg taai. Jammer!!!!! 9/30/2020
Surakarta Express 4 stars after 2805 reviews
Surakarta Express