Reviews


4 stars after 5271 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
T was weer heerlijk! 6/10/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer uitgebreid en heerlijk de rijsttafel. Top 6/10/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed maar bestelling was erg laat. 6/9/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/8/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SG boontjes, ajam rudjak, SG telor, alles prima. Sajor lodeh: groenten knapperig, de bouillon heerlijk van smaak alleen voor mijn familie een beetje te pedis, ik meng het voor hen aan met zelfgemaakte kippebouillon. Ook bezorging prima en alles goed warm. Tot de volgende keer. J. 6/8/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegetarische rijsttafel is heerlijk! 6/7/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten en snelle, goede bezorging. Een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed, behalve de kroepoek, die was oud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 6/2/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd zeer smaakvol en perfect op tijd 6/2/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden een vegetarischs rames besteld en een portie gado gado. We zijn altijd heel tevreden over jullie maaltijden, maar dit keer vonden we het minder. Ik vond een aantal tahu stukjes in de gado gado wat zuur smaken, zo ook wat koolbladeren in de sajoer. Alsof ze niet vers waren. Ik proefde iets ondefinieerbaars in de gado gado pindasaus. Misschien een vergeten kruid? Jammer, want we genoten altijd van jullie keuken. 6/2/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging is altijd op tijd. Het eten is altijd heel erg lekker 6/1/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was in één woord geweldig. 5/29/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten, maar was niet warm meer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten! Originele Indische keuken van top kwaliteit. 5/27/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het eten was erg goed 5/27/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch, als altijd! ๐Ÿ’™ 5/27/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 5/26/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: super!!!! 5/24/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 5/24/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/21/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk was het weer! 5/17/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging cf afspraak! Kwaliteit zoals ik al jaren van Surakarta gewend ben. Prima!! Èn...ja hoor, ook de website fungeert prima! De volgende keer maar weer via de website?? 5/16/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer superlekker!!!๐Ÿ‘ 5/15/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, ruim voldoende, op tijd bezorgd, alles keurig verpakt en goed op temperatuur. We hebben weer heerlijk gegeten 5/15/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten met groep vrienden. Dank jullie wel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed eten! 5/13/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/12/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer heerlijk. 5/12/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer!! :) 5/10/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en bestelling was op tijd. Super! 5/10/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten 18.00/18.15 besteld, geleverd om 19.00 uur, moet wat beter op tijd kunnen, Was wel weer erg lekker! Tot de volgende keer 5/9/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/9/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was gewoon perfect verzorgd en erg lekker. 5/8/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd 5/8/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/8/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service is prima, wordt netjes gebeld met bevestiging van gevraagd tijdstip. Ook vraag wordt beantwoord. Levering bestelling op tijd. Eten is lekker, en voldoende warm. Op website mag hier en daar de hoeveelheid van de gerechten (in grammen) vermeld. Nu teveel rendang besteld omdat we niet zeker wisten hoe groot de portie was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, heerlijk. Ik miste alleen de heerlijke zacht-pittige saus bij de hapjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! De vleesgerechten zouden iets minder zout mogen 5/4/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The food came late. The quality was fine but nothing extraordinary. The website needs photos on the ordering page to see what youโ€™re doing. 5/4/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2023
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2023
Surakarta Express 4 stars after 5270 reviews
Surakarta Express