Reviews


4 stars after 4835 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sumpias waren opmerkelijk lekker, goed gekruid. Sate babi & ajam prima. Babi ketjap was niet zo goed, leek meer op haché. Ander vlees of te lang gekookt?? Vroeger was het herkenbaar (denk ik) schouderkarbonade. De saus van de grote garnalen was heel erg waterig. Gado gado prima. Sambal badjak heerlijk, als die op is is het tijd om weer een bestelling te doen. 9/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De enige echte heerlijke Rendang met Satur Lodeh afgehaald. Toch wel echt de beste van Leiden hoor! Één keer gecheat bij een concurrent en na de eerste hap al spijt.. Snel weer langs voor een heerlijke hap! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De enige echte heerlijke Rendang met Satur Lodeh afgehaald. Toch wel echt de beste van Leiden hoor! Één keer gecheat bij een concurrent en na de eerste hap al spijt.. Snel weer langs voor een heerlijke hap! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor de bezorging was een tijd van 18:15 afgesproken, wat op de bon staat, en het eten werd om 17:50 al bezorgd. Eerder op de dag was al gebeld en in overleg de tijd naar 18:00 gezet. De keuze voor een specifiek tijdvak doe ik omdat ik het eten op die tijd graag wil. Het eten zelf was zoals altijd erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijsttafel Surakarta was weer heerlijk. 9/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, top!! 9/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All sublime again!! 9/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd. 9/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegetarische rijsttafel was verrassend goed 9/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! Alleen miste ik tempeh bij de gado gado. Maar toch heerlijk gegeten🌸 9/21/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer super kan ik elke dag wel eten heerlijk Tot de volgende bestelling 9/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben meerdere keren eten bij Surakarta besteld. Het eten is heerlijk naar de smaak (van onze ouders) die wij gewend zijn te eten. 9/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd bij Surakarta, heerlijk indisch eten. En warm bij bezorging aan huis. Een aanrader. 9/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas kregen we de bestelling van iemand anders. Was ook erg lekker, maar we misten de tweede portie groenten en extra rijst. 9/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als gewoonlijk perfect! 9/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, alleen aan het vlees van de babi kecap zat veel vet. 9/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk maar helaas was de rijst bij de tahu telor niet meegekomen. Gelukkig had ik ook bami besteld. 9/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel jammer. Bestelling kwam ruim een half uur te laat! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger is niets te verwijten, maar ik heb wel te lang moeten wachten. Eten was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede afspraken over bezorgtijden en heerlijke maaltijden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk, iedereen blij 9/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Rijsttafel voor 3 pers zonder rijst was wel apart. Helaas wat mindere ervaring vandaag 9/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top!!! 9/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd is de nasi rames een feest om te proeven en om op tafel uitgestald te zien! En ja het was weer verrukkelijk! 9/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker en lekker snel bezorgd na telefonisch contact na de bestelling geplaatst is. Ik zal hier nog veel bij blijven bestellen. Blijf zo doorgaan mensen Mvg Marc 9/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 9/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Betere uitleg/ foto’s van hoeveelheden zou fijn zijn!👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super, zowel bezrging als het eten!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed hoor! Je kan er ook met een familie van 4 van eten terwijl we maar met z'n 2-en zijn. 9/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was top. Levering te laat, wel telefonisch contact over geweest. 9/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Vlees was taai smaak viel tegen. 9/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8 out of 10 times the delivery is later than agreed/promised, on average 30-60 minutes. This is annoying and something you must improve. 9/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Maar er zaten twee bakjes met pindasaus bij. Mogelijk een verwisseling met een bakje met een extra groentegerecht of ei-gerecht? 9/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed 8/30/2022
Surakarta Express 4 stars after 4835 reviews
Surakarta Express