Reviews


4 stars after 1925 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 11/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het heerlijk. 11/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is altijd prima, bezorging blijft dramatisch. Had ik op tijd besteld om geen 2 uur te hoeven wachten, kwam de bezorger ruim 20 minuten te vroeg - een minuut eerder en ik was nog niet thuis geweest. Andere drukke restaurants kunnen wel goed bezorgen, waarom Surakarta niet?! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
fantastisch lekker en goed verzorgd. 11/15/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd prima in orde. 11/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten. De lekkerste sate in Leiden e.o.! Het eten werd keurig op afgesproken tijd en warm bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. 11/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten (babi pangang en rendang), goed warm en stipt op tijd bezorgd, en ook nog gratis spekkoek (mini-portie, maar toch). 11/12/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heel erg lekker en gevarieerde vegetarische rijsttafel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten En de saté kambing wat geweldig 11/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipt op tijd, heerlijk eten! 11/9/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel dit keer :-) 11/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij het online bestellen zou ik willen kunnen zien uit welke gerechten een rijsttafel bestaat. Nu kan ik alleen zien uit hoeveel gerechten de rijsttafel is opgebouwd. 11/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 11/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde. 11/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten zelf halen omdat we anders 2 uur moesten wachten. 11/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel lekker, op tijd en goed warm bezorgd. De soto ajam hebben we voor vanavond bewaard maar wel al geproefd natuurlijk: heerlijk! 11/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saté Kambing was werkelijk voortreffelijk! 11/4/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Afhalen geweldig - maar als je op de website "zo snel mogelijk" aanvinkt duurt het 2 uur.. Kwaliteit op niveau Chinees in Holland. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker. Enig puntje deze keer was dat twee groentegerechten bij de Vega nasi rames wel erg veel op elkaar leken wat betreft smaak en textuur. Voor de rest top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Is altijd lekker en wordt op afgesproken tijd bezorgd 11/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/2/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/1/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk. Heerlijk! 10/31/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds. Dus fantastisch! 10/30/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima gegeten, keurig op de afgesproken tijd. 10/28/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry, maar de garnaaltjes waren erg droog! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super altijd lekker 10/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had Guave sap besteld en kreeg Mango Sap :-( 10/22/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Terrific Indonesian food. And the website is very convenient for ordering food. Very pleasant interaction with the staff, also when the timing of the delivery needed to be adjusted. 10/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk. Bezorgtijd was gevraagd om 18.15-18.30 tijd , als dan de bezorger er om 17.40 staat is dat wel net iets te vroeg.? 10/21/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Inmiddels reeds vele malen besteld en wederom topklasse. Op tijd geleverd en alles goed op temperatuur ondanks dat wij in Katwijk wonen. TOP!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn net in Leiden komen wonen. De eerste keer hier besteld. Zijn zeer aangenaam verrast!!Erg smakelijke gerechten: vooral de sate was super. 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer prima!! 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! Was op tijd en heel lekker 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dag van te voren bestelling doorgeven en tijdstip waarop we de maaltijd graag bezorgd wilde hebben. Maaltijd werd 50 min later bezorgd dan aangegeven. Jammer! Maaltijd erg smakelijk! 10/19/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de website van Surakarta was bestellen erg eenvoudig. Ik werd teruggebeld ter verificatie en de bezorgtijd werd ook direkt doorgegeven. De bezorger kwam op de afgesproken tijd en was goedgemutst en beleefd. Het eten was -zoals eigenlijk elke keer- erg lekker. Ik hoop dat Surakarta nog heel lang blijft bestaan want lekkerder indonesisch eten vind je nergens. 10/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Allemaal perfect 10/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 1 puntje. Bij de Babi Kecap zaten wel erg veel stukken waar alleen maar vet aan zat. We hebben ongeveer 25% eigenlijk niet kunnen eten en dat was jammer. Verder alles weer top! 10/16/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geannuleerd nadat jullie belden dat de verwachte levertijd meer dan 2 uur was. Jammer. Wel fijn dat jullie belden om ons hierover te informeren. 10/15/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit. 10/14/2019
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! Was weer genieten:) 10/14/2019
Surakarta Express 4 stars after 1925 reviews
Surakarta Express