Reviews


4 stars after 4618 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker, maar wel wat verlaat en niet helemaal warm 5/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt genoten van het eten. Bedankt voor de goede service! 5/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd ontzettend lekker, overzichtelijke site en op tijd bezorgd Tot de volgende keer! 5/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk gegeten en het eten was nog heet bij bezorgen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk en genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk indisch eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
(Weer) overheerlijke rijsttafels, iets eerder dan aangegeven door vriendelijke bezorger gebracht. Altijd kwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, jammer dat het meer dan een uur te laat arriveerde. 5/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn altijd zeer tevreden maar deze keer helaas niet . Het leek erop of alles al lang in de bakjes had klaargestaan . De rijst was erg klef . De kokoskip Opor waterig en flauw ( alsof het verdund was met water ) . 5/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. De bezorging kon niet op het gewenste tijdstip afgeleverd worden maar daar werd ik telefonisch van op de hoogte gesteld. Vind ik netjes! 5/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten, dank u! 5/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden 4 rames voor 5 personen dat was meer dan genoeg. Het eten was gloeiend heet bezorgd en strikt op tijd! Hulde! 5/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag aandacht blijven besteden aan de temperatuur van het eten! 5/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was wat aan de late kant, al werden we keurig op de hoogte gehouden via de telefoon. De kwaliteit en de hoeveelheid van het eten is boven verwachting. Aanrader. 5/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurige bezorging, goed verpakt en vooral heel erg lekker! John 5/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke maaltijd met onze buitenlandse vrienden, ze waren erg te spreken over de variëteit en de kwaliteit. Bezorging kwam exact aan het begin van het bezorgvenster. Zoals altijd: fantastisch eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
uitstekend gegeten koop voor de bezorger een nieuwe tom-tom, of werk deze bij 5/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zoals altijd 5/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten als vanouds, perfect. Bedankt. 5/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dankjewel ! Voor het eten. Het is altijd lekker.! 🤗 💫 ❤️ 5/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd fantastisch. Thanks Frank 5/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Doodgewoon lekker 5/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iedere keer als we trek hebben in Indonesisch eten wordt het Surakarta: heerlijke rijsttafel, goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Beter kan niet! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb al vele keren genoten van deze maaltijden. Altijd weer heerlijk 4/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Lekker de hapjes genomen. 4/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijsttafel was heerlijk, goed verzorgd en keurig op tijd bezorgd. Was een succes. 4/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spatzuiver 4/30/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur uur later!!!!! bezorgd. En dit gebeurd regelmatig . 4/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak was goed, maar de rendang te droog en te hard, en de portie kroepoek veel kleiner dan we gewend zijn 4/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top tov laatste keer beter!! 4/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer geweldig , op de juiste tijd gebracht en goed warm. Super lekker ! 4/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Indische rijsttafel om je vingers bij af te liggen. Bezorging was keurig op tijd en in de middag vooraf al een attent belletje dat alles in orde was. Hulde! Aanrader! 4/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
excellent food as always 4/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was half uur later 4/21/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch, hele goede kwaliteit! 4/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima zoals altijd! 4/19/2022
Surakarta Express 4 stars after 4618 reviews
Surakarta Express