Reviews


4 stars after 4938 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
bestelling kwam ruim 20 minuten vóór afgesproken tijd; en alle bakjes zaten op hun kant in de tas, zodat er veel sappen waren uitgelopen en alles kleefde This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Telefonisch / per mail besteld en kon het om 19.30 ophalen. Gebeld of het iets eerder kon, niet mogelijk. Om half zeven wordt er gebeld dat de bestelling klaar stond .....? Zeven uur opgehaald en stond in een warm houdt box, maar was eigenlijk bij thuiskomst koud ! Daardoor was de prijs kwaliteit verhouding zoek ! Sorry, U vraagt om een beoordeling, dus geef ik die naar waarheid door. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hele familie vond het weer enorm smullen! Bedankt. 12/2/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 12/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer topkwaliteit 12/1/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden een rijsttafel en een bijgerecht (gebakken banaan) besteld. De banaan nooit gekregen. Heb hierover gemaild maar nooit wat over gehoord. Dit vind ik echt niet netjes 11/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website: het menu beter vermelden welke gerechten bij een rijsttafel zitten zou fijn zijn. De smaak van Surakarta's Rijsttafel is zo byzonder lekker. Doet me echt aan de tijd herinneren dat ik vaak bij familie gerechten at. (autentiek) Blijf vooral zo doorgaan! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Proeverij Indische hapjes erg karig. Geen boontjes, geen kroepoek en miste de kleine rode pepertjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling klopte precies, op tijd klaar. En zoals altijd, heerlijk eten! 11/26/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, zo als gewoonlijk toppi 👍🏼 11/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
They confirm 45 minute delivery by mail - we've been waiting over 2 hours - called them their answer: ‘we exist 40 years we must be doing something right’ - don’t order here if you are hungry …! 11/23/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gekruid en vers gegeten van deze maaltijden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd even heerlijk. De vegetarische rijsttafel is heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten. voor herhaling vatbaar, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijsttafel Surakarta was heerlijk en uitgebreid. De bestelling online en de bezorging verliepen perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegetarische rijsttafel is altijd een feest! En heel erg bedankt voor het leuke ' voor bij de koffie ' extraatje! 11/19/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we hebben heerlijk zitten smullen! 11/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de verkeerde bestelling ontvangen een half uur na afgesproken tijd. Is nog wel gecorrigeerd maar gerechten waren inmiddels volledig afgekoeld. 11/16/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/16/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Goede porties, goede smaak! Het enige restaurant waar ik (met Indische roots) eten bestel! 11/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeerrrlijk !! 11/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, en lekker! 11/14/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten als altijd, de sg boontjes ontbraken dit keer helaas (bij de satéproeverij) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, smaakvol met veel zorg bereid en hele vriendelijke mensen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker gegeten! 11/12/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige echte Indische rijsttafel. Altijd uitstekend authentiek klaargemaakt. We hebben gesmuld. Bezorging perfect op tijd we konden gelijk beginnen 11/11/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/10/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk Indisch eten zoals het hoort 11/8/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk heeeeerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service: even nabellen of de bestelling klopt, vriendelijke bezorger en natuurlijk heerlijke gerechten! Aanrader! 11/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en heerlijk eten! 11/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen via de website gaat erg gemakkelijk. De bezorging was vlot en netjes. Het eten was als vanouds erg verrukkelijk. Aanrader! 11/4/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2022
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging prima, smaken ook maar te 'pedis'! Meer dan eerder? 11/3/2022
Surakarta Express 4 stars after 4938 reviews
Surakarta Express