Reviews


4 stars after 2176 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt prima Op website was het soms niet duidelijk wat er in zit. Bv loempia kip? Varkensvlees? 3/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch. 3/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ajam was te droog 3/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zo heerlijk gegeten. Tot de volgende keer !! 3/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij zijn thuis met 2 personen. Als je kiest voor Nasi Rames maar daar wat gerechtjes bij zou willen bestel je veel te veel. Daarnaast vinden wij grote garnalen lekker maar dan liefst schoongemaakt en met die oranje saus (staat niet in het overzicht) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website kun je niet lezen welke gerechten erin een rijsttafel zitten. Veel gerechten besteld. Alles heel smakelijk behalve de sambalboontjes, daar zat geen smask aan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
wij bestellen nooit ergens anders volgens mij al meer al 20 jaar . omdat niemand aan hun kan tippen . :)) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging kwam precies op tijd. Dat is fijn.Eten was lekker en de website mooi. Met de sterren lukte het niet dus alleen de geschreven woorden. De sterren deden niet wat ik wilde, dus vandaar alleen tekst This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is zeer goed echter bestellen is lastig als je niet precies weet wat het is, staat geen uitleg bij of meer info This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na telefonisch overleg is onze bestelling verplaatst naar 29 maart. Graag nog een bevestiging. 3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, goede service! 3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurt altijd vrij lang, dus bestel ruim op tijd. 3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima maaltijd en acurate bezorging! 3/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 3/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer top! Heel veel succes de komende periode. Het is niet makkelijk voor de Horeca momenteel. 3/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de nasi zou wat groenten kunnen 3/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd drie kwartier te vroeg geleverd, terwijl juist was gezegd dat het laat zou zijn. We kwamen nét thuis. Maar t was heerlijk! 3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hallo, Bezorging was volgens afspraak, de groenten en rendang waren erg goed. De kip daarentegen was droog en in verhouding tot de rendang ook weinig in verhouding terwijl het hetzelfde kost. 3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. 3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer genoten van diverse gerechten. 3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bami was verrassend. Leek eerder Italiaans dan Indisch. Op de site konden wij geen info vinden over de samenstelling van de rijsttafel. Het eten was heerlijk. 3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Satesaus was er niet, maar gelukkig kan ik die zelf in een paar minuten maken. Dank voor extra bouillon by de sayor. 3/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima! 3/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom zeer lekker! ๐Ÿ‘ Tot volgende keer...en sterkte tijdens de Corona crisis!๐Ÿ™ 3/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima!!! 3/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Stipt op tijd ondanks epidemie dreiging Maaltijd heel erg goed en apart.Garnalen ! 3/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd 3/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Elke keer een feestje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rendang mag iets minder zout. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect zoals altijd๐Ÿ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben prima gegeten 3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
allemaal prima! Lekker en genoeg! 3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten. eten was prima verpakt, 3/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaakt naar meer 3/20/2020
Surakarta Express 4 stars after 2176 reviews
Surakarta Express