Reviews


4 stars after 2996 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/5/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prima 12/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geniet al jaren van jullie kookkunst en vriendelijkheid 12/4/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was allemaal weer dik in orde. 12/3/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wederom heerlijk! Tot de volgende keer. 12/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goeie zaak 12/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gratis mangosoap bevat heel veel suiker. Zou ik van de ljjst afvoeren 12/2/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top. 12/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, keurig & op tijd bezorgd. Kortom Surakarta heeft bijgedragen aan een gezellig etentje bij mij thuis! 12/1/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag iets meer uitleg bv wat is longton rames 11/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! 11/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Een zeer vriendelijke bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde, weer. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik heb het eten afgehaald. Het was bijzonder lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/29/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is en blijft fantastisch, thanks 11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Guave sapje ontbrak en de bestelling kwam iets later dan gezegd maar dat was geen enkelprobleem. Op de website is het onhandig dat de dag en tijd van leveren pas na het invoeren van de bestelling in de winkelmand bij het afrekenen ingevuld kan worden 11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te laat bezorgd terwijl ik al in de middag via de website had besteld (juist om dit te voorkomen). Niet okay dat er dan allerlei andere bestellingen voorgaan 11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect verzorgd, was lekker. Bedankt. Groet rinus 11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
M 11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was op verkeerde huisnummer afgeleverd terwijl wel juist was geadresseerd. 11/28/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat je niet de echte restaurantmenukaart te zien krijgt, slechts de opsomming van bezorg/afhaalgerechten. Altijd goed om de integrale menukaart te tonen, vooral als straks de restaurants weer volledig open mogen. 11/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker, maar het bestellen op de website ging wat moeilijk. Mooi dat er gebeld werd dat het eten er aan kwam 11/26/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op jullie website staat niet duiden omschreven wat een gerecht inhoudt. Misschien handig om op de bakjes te vermelden welk gerecht vegetarisch is. Verder heerlijk gegeten, bedankt! Groetjes mevr. Chatlein. 11/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Overheerlijk eten! Dat wil ik voorop laten staan. Bezorging was wel wat laat, 17:30 beloofd, maar dat werd 18:10. Website vind ik zelf wat minder omdat er bij sommige gerechten geen duidelijke uitleg staat! Maar het eten is geweldig! 11/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mis een merkteken op vegetarische gerechten bij b.v loempia/sateh e.d 11/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 1/2 later dan was toegezegd 11/25/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten. Netjes op tijd klaar. Goed verpakt zodat het warm blijft. 11/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/24/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hadden rijsttafel. Grote porties. Wisselende kwaliteit ervaringen, maar Visgerecht was vies. Levering aan de late kant. 11/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan de omschrijving van de gerechten wat gedetailleerder 11/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten bij Surakarta is heerlijk. Je proeft dat de gerechten met veel zorg zijn bereid. We bestellen er regelmatig en nemen voor lief dat het bezorgen meestal wat langer duurt dan op de website aangegeven. Maar dan bellen ze op om dit door te geven. Erg netjes! 11/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammie heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima, heerlijk gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
a bit more information about the dishes would be nice This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste allen. Het was weer keurig verzorgd, lekker en op tijd. Maar één klein vraagje... Ik miste de pittige eitjes! Moet ik die in het vervolg vanaf nu misschien apart bestellen? Verder was het gewoon weer smullen hoor:-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The delivery was 1.5 hours. Mostly there is no explanation to what the dishes are. So I ordered blinded. One of the plate which I ordered was not tasty at all. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed contact omtrent geschatte tijd van bezorgen bestelling 11/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 11/21/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/20/2020
Surakarta Express 4 stars after 2993 reviews
Surakarta Express