Reviews


4 stars after 3204 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het leek wel extra lekker deze keer!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super super lekker !!! 1/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goede service. Online besteld dit werd op de dag zelf telefonisch bevestigd. Ruim voldoende voor twee personen! Wij hebben heerlijk gegeten. 1/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Boven verwachting! Aan de soto ajam was een bakje rijst en ‘n zak kroepoek toegevoegd! De soep was nog gloeiend heet: Zálig! 1/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, keurig op tijd bezorgd! We hebben genoten van het heerlijke eten! De porties waren zeer royaal. We bestellen zeker weer! Voor de leek is het alleen even uitzoeken op het menu wat wat is. 1/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechts 1 minpuntje: ipv een echt indonesisch biertje, waarop ik me zeer had verheugd, ontving ik een blikje kornuit... 1/13/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer de saus bij de omelet Java vergeten. Werd erg gemist. Kan een keer gebeuren. 1/13/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het komt helaas zelden voor dat er bezorgd wordt binnen het (op tijd) gekozen tijdsslot. Dat is jammer. De kwaliteit van het eten is altijd goed! De pindasaus was vergeten, maar werd alsnog bezorgd met een extra verrassing spekkoek, dat werd enorm gewaardeerd. Kortom: Een topzaak, maar zorg dat het bezorgproces wordt verbeterd. 1/13/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weeeeeeer zo lekker!!! 1/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en smaakte heerlijk! 1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten bijna een uur te laat aangekomen en was er ook nog wat vergeten te leveren wat wel snel nageleverd werd. Voor het ongemak €10 retour ontvangen. Het eten was prima iets wat wij gewend zijn van Surabaya maar volgende keer hopen we op tijd geleverd te krijgen. 1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede wijn behoeft geen krans. Het eten was weer van zeer goed kwaliteit en service en website : prima 1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk 1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima rijsttafel. Heerlijk wederom. 1/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We verwachtten Bintang bier maar kregen Kornuit. Het was verder heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was heerliijk maar uur te laat bezorgd. 1/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd weer heerlijk gegeten 1/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten (rijsttafel) was wederom fantastisch. Kwaliteit is eigenlijk altijd voortreffelijk, echte smaaksensatie, goed warm, etc 1/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was prima en lekker. Het duurde alleen wel 1 uur en 3/4tier voordat de bestelling thuisgebracht. We zijn wel netjes gebeld dat de bestelling later zou komen. 1/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gefeten! 1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten maakte mijn verjaardag compleet! 1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always on time and delicious! 1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent! 1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op alle punten 5 sterren !! 1/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nasi rames was weer heerlijk! 1/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Goed warm ondanks het van Leiden naar rijnsburg gebracht moet worden. . 1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de site staat niet de mogelijkheid om ‘nee’ aan te vinken bij gratis drank. Ik sloeg het gewoon over en kwam dan niet verder. Duurde even voor ik door had dat ik een drank moest aanvinken. Verder alles fantastisch, echt heerlijk gegeten! 1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer een smakelijk begin van het nieuwe jaar! 1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn zeer tevreden het was super lekker en bezorging was ook super 1/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Surakarta Express 4 stars after 3204 reviews
Surakarta Express