Reviews


4 stars after 3592 reviews
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten. 4/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd en uitstekende kwaliteit. Ik kon alleen de samenstelling van de rijsttafels niet vinden op de website. Dat vind ik jammer, want je wilt toch weten wat er wel en niet in zit. 4/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging uitstekend. Gerechten waren nog op prima temperatuur. Eten was heerlijk, al had de saus van de Babi Pangang wel een hoog ketchup smaakje. Het menu op de website kan wel een update gebruiken. Van veel gerechten staat alleen de naam vermeld. Wat je krijgt staat er niet bij. 4/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten smaakte heerlijk, vers, was nog warm en rijkelijk voldoende. 1 portie Nasi rames was meer dan voldoende voor 2 volwassenen. We eten de andere portie een dag later op. 4/16/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten! 4/15/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op website gerechten betekenis uitleggen 4/14/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/13/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten 4/13/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten van onze bezorgmaaltijd van Surakarta! Altijd weer een feestje om dit te mogen eten. Keurig op tijd bezorgd, bevestigingstelefoontje gehad na online bestelling en alles was warm en goed verpakt. Alleen maar complimenten! 4/13/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gebakken bami was niet echt warm meer te noemen! Jammer we zijn anders gewend. 4/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten en de service was weer top . Gauw weer bestellen. 4/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, met veel verschillende lekkere aanvullingen. Helaas lange wachttijd (wel aangekondigd). Op de website zou iets meer uitleg over de gerechten mogen staan. 4/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vegetarische rijsttafel laten bezorgen. Heerlijk gegeten. Alles was op goede temperatuur. En de smaak was voortreffelijk! Echt een aanrader. 4/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. En handig als er mensen blijven eten. Altijd ruim genoeg This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en super vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was een heerlijke maaltijd en wat fijn, dat die keurig op tijd werd gebracht. Mijn compliment! 4/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten en bezorging top! Thea 4/10/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 4/9/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 4/8/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al 40 jaar topkwaliteit, in zowel de keuken als de bediening! 4/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk 4/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Fijn dat jullie altijd even bellen om te zeggen hoe laat jullie kunnen komen. 4/7/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed, top! 4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! En voldoende voor twee dagen. 4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke vegetarische rijsttafel. Voor drie besteld, voldoende voor vijf. Gerechten zonder uitzondering heerlijk. Bezorging op tijd. 4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging keurig op tijd, en nog lekker warm! Heerlijk eten, wij zijn weer dik tevreden! 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer meer dan voortreffelijk in service en het eten 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de extra die bij mijn bestelling zat, ik heb er van genoten. 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima Indonesische keuken 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vegetarische gerechten! 4/5/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten van het kwalitatief goede eten; echt heel erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkâh! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
zeer slechte service en bijzonder klantonvriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds, bijzonder lekker. Dank U wel. JWF 4/3/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Surakarta Noordeinde 51 - 53 071 - 5123524
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beste Indonesische restaurant in Nederland vind je in Leiden....mmmmm 4/2/2021
Surakarta Express 4 stars after 3592 reviews
Surakarta Express